Foto – LETA

Hobija meklējumos 12

Tu jau minēji statistiku. Kas ļāva uzlabot šos rādītājus?

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Pirmajā sezonā gandrīz visu laiku biju trešajā maiņā, bet šo jau principā visu nospēlēju top seši, līdz ar to arī punktus ir vieglāk darbūt. Pats strādājot attīsties fiziski un ar katru gadu būtu jāiet uz augšu.

Tev metienu realizācija ir 13 procenti, kas ir labākais rādītājs komandā. Tā jau nav tikai veiksme?

CITI ŠOBRĪD LASA

Gan meistarība, gan veiksme. Metiens man vienmēr bijis labs, treneri teikuši, ka vairāk jāmet, jo es bieži atdodu piespēles. Taču nekā īpaši es pie metiena treniņos nestrādāju, mums ir viens aparāts, kur jāmet uz precizitāti, un tur esmu viens no sliktākajiem komandā, jo mēģinu mest stipri. Spēlē ir svarīgi mest, lai vārtsargs nepagūst sagrupēties. Ja dod viņam laiku, tad iespēja aizmest garām ir viens procents.

Pret kurām komandām jūti, ka veicas vislabāk?

Pret Detroitu un Džimiju Hovardu, viņi bija mani sponsori, šosezon laikam četrus golus sametu, arī pirmajā sezonā. Daudzām komandām vispār neesmu iemetis, varbūt nākotnē būs pilnīgi pretēji.

NHL sezonā ir 82 spēles. Kā esi pielāgojies šādam režīmam?

Spēļu režīms ir grūts, tāpēc svarīgi atpūtināt ķermeni fiziski un arī iemācīties mentāli palikt normālam cilvēkam. Mājās esi ap vieniem dienā un ir jāizdomā, ko darīt pārējā laikā. Ja ar galvu nestrādā, tad prātā var sajukt. Mēs ar citiem jaunajiem parasti uzspēlējām video, ejam viens pie otra paskatīties teļļuku. Esmu domājis, kā atrast sev kādu hobiju, citādāk pārāk daudz laika paiet sēžot dīvānā. Varbūt kaut kaut jāsāk kolekcionēt, piemēram, komandas biedram Patrikam Kaletam viss pagrabs pilns ar lego, desmitos tūkstošos.

Klusums ģērbtuvē

Kāds ir tavs mērķis un sapnis?

Kādu dienu izcīnīt Stenlija kausu, bet tas kādu laiciņu varētu prasīt.

Kā raugies uz pārmaiņām, kas notiek komandā? Tedu Nolanu galvenā trenera amatā nomainījis Dens Bailsma.

Šis starpposms ļaus mums pakāpties vairākus soļus uz augšu, ir veiktas vairākas maiņas, draftā dabūsim labus spēlētājus. Nākamā sezona būs daudz labāka.

Reklāma
Reklāma

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.