Dižčiks – klapatu laiks 3

10. aprīlis pl. 2:14 – 3. maijs pl. 19:33.
13. augusts pl. 4:01 – 5. septembris pl. 14:29.
3. decembris pl. 9:34 – 23. decembris pl. 3:50.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Kokteilis
FOTO. Ledus ir sakustējies! 5 iekārojamākie Latvijas hokejisti mākslīgā intelekta skatījumā
Peru valdība oficiāli klasificējusi transpersonas un nebinārās personas kā “garīgi slimas”
Lasīt citas ziņas

Dižčika cilpas iespaidā saskarsimies ar nepārdomātiem vai netālredzīgiem lēmumiem. Tiks bremzēta visa veida komunikācija un ar to saistītie jautājumi. Tiek saņemta kļūdaina informācija, paņemto kredītu, parādu grūti atdot, problēmas tirdzniecībā, iegādātās lietas var izrādīties nevajadzīgas, brāķētas, zūd dokumenti, vēstules, atslēgas, sīki priekšmeti, bremzējas uzsāktie darbi. Aktualizēsies sarežģītu karmisku uzdevumu risināšana, bijušo partneru un senu problēmu atgriešanās, nevajadzīgi pirkumi, pārpratumi, dažādu veidu sastrēgumi un tehniski sarežģījumi. Neuzsāk darbu jaunā vietā un nestartē projektus.

Laiks piemērots darbu pabeigšanai, analīzei, izpētei, idejām un pārkārtojumiem. Ieteicama atgriešanās pie sen iesāktā, kārtības ieviešanas. Ieguvums – fantastiskas idejas.

CITI ŠOBRĪD LASA

K. Baņķis: “Dižčika laiks ir tēlaini salīdzināms ar informācijas, tehnoloģiju, komunikācijas, saskarsmes, izglītības un jauniešu jautājumus pārzinošu priekšnieku, kurš devies atvaļinājumā un izdevis noteikumus, ka neviens nedrīkst uzsākt neko jaunu, vien turpināt iesākto. Atstāti bez vajadzīgās vadības un saprašanas šajos jautājumos, cilvēki pieļaus būtiskas kļūdas. Atgriezies no “atvaļinājuma” priekšnieks Merkurs tā vien jaudās labot nebūšanas, neatzīstot neko no paveiktā kā lietderīgu. Biznesā tas nes lieku laika, naudas un darba izšķērdēšanu – kaisīšanu vējā. Visīstākā birokrātija, kur neviens par neko nav atbildīgs, bet klapatas aizņem visu laiku.”

Dižčika laiks ikdienā visklapatīgākais ir tieši dienās, kad ir arī Čika laiks, kuri atrodami Kristapa Baņķa Mēness kalendārā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.