Kādu lomu astroloģijā spēlē Saule? 3

Astroloģijā – Gars, gaismas nesējs, enerģija un spēks, centrs, būtība, griba, vīrišķais pirmsākums. Saule pārstāv Jan enerģiju. Saules funkcija ir dot un radīt.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Dzīvības, gaismas un esības planēta. Gribasspēka un prieka pārvaldniece.

Saules funkcija ir sildīt, radīt un dot. Slavas un atzītas varas simbols.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saule atbild par veiksmi, panākumiem, radošo darbību, centrālo personu dzīvē, zeltu, centru, iedvesmu, enerģiju, dzīvesprieku, radošumu un radošo aktivitāti, pašrealizāciju, bērniem.

Vai kāds brīnums, ja pasaule un ikviens šogad meklēs savu esības centru, atbildes uz jautājumiem – “Kas es esmu?”, “Ko man darīt?”

Jupiteram piepalīdzot Svaru zīmē, pasaule piedzīvos daudz krāšņu notikumu, uzplauks mākslinieciskums, masu kultūras pasākumi un individuāli meklēsim jaunus radošos ceļus.

Jāpiedomā, kā radoši izpausties, jāvelta laiks saviem hobijiem.

Bērni, kas dzimuši Saules gadā, ir veiksmīgāki un talantīgāki.

Planēta cikliski virzoties pa Zodiaku noteiktā ritmā met arī cilpu – retrogrādu jeb no Zemes raugoties ačgārnu – kustību.

Tas norāda vai planēta “pieslēdzas” savu tiešo uzdevumu pildīšanai vai “atslēdzas”, tēlaini sakot “paņem atvaļinājumu”.

Direktais stāvoklis norāda, ka planēta risina savus uzdevumus – virza uz priekšu, attīsta redzami. Direktās planētas veido karmu (cēloni).

Retrogrādais stāvoklis – norāda, ka planēta padziļina jau izveidoto, atskatās uz paveikto, nodarbojas ar jau esošo tēmu pārskatīšanu, tādēļ virzoši notikumi uz priekšu gluži vienkārši nestrādā un netiek atrasti pariezi risinājumi, kas veido kļūdas. Savukārt apstāšanās, pētniecība un izvērtēšana sniedz jaunu skatījumu un sakārto planētai raksturīgās sfēras. Retrogrādās planētas noslēdz karmas apli (sekas). Retrogrādo planētu laikā atgriežas senākas problēmas, neatstrādātie jautājumi un cilvēki, situācijas. Likteņa pirksts jeb brīvā griba ir ierobežotāka.

Reklāma
Reklāma

Planētu cilpas atrodamas Astro Veiksmes kalendārā. Planētu cilpas jāskata kopskatā ar to atrašanos noteiktā Zodiaka zīmē, kas nosaka risināmo tēmu loku.

Planētu cilpas atrodamas Astro Veiksmes kalendārā!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.