Ilustrācija – taringa.net

Dara Metcele 1969. gada rudenī sēdēja savā automašīnā uz kādas Luksemburgas ielas, kad pēkšņi aizdegās un dažu sekunžu laikā pilnībā sadega. Vairāki cilvēki centās viņai palīdzēt, taču nesekmīgi. Tūlīt pat noskaidrojās, ka mašīnas iekšējais apšuvums un pat sēdeklis nav cietis. 2


Aptuveni tajā pašā laikā ASV Teksasas iedzīvotāju Maiklu Lifišinu arī atrada mirušu savā mašīnā. Viņa seja un rokas bija apdegušas, bet matus un uzacis liesmas nezin kāpēc nebija skārušas. Tā kā viņa automašīna atradās garāžā, policisti izlēma, ka nelaimīgais izdarījis pašnāvību, noindējoties ar izplūdes gāzēm. Taču šo versiju bija grūti uzskatīt par neapgāžamu, jo tad, kad upuri atrada, mašīnas virsbūve visā laukumā vēl bija tik karsta, ka tai nevarēja piedurt pirkstu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā”
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
Kokteilis
Zviedrijas policija atklāj, par ko tiks izvirzītas apsūdzības no Eirovīzijas diskvalificētajam Nīderlandes māksliniekam 33
Lasīt citas ziņas

Fantastisks gadījums notika Kanādas Albertas provincē, kad Melbiju ģimenes divas meitas uzliesmoja vienā mirklī, taču… atrodoties dažādās pilsētas vietās, vismaz kilometra attālumā viena no otras.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.