
Rukolas salāti ar meloni. Ēdieni restorānā “Neiburgs” . 04/12/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze
Rukolas salāti ar avokado, meloni un Parmas sieru 0
Sastāvdaļas:
70 g rukolas,
50 g Parmas siera,
150 g melones,
½ apelsīna,
½ avokado,
50 g olīveļļas,
30 g pūdercukura,
piparmētras zariņš,
30 g Dižonas sinepju bez graudiem.
Kā gatavot?
Sinepes saputo ar olīveļļu un pūdercukuru. Meloni nomizo, sagriež kubiņos, pievieno sakapātu piparmētru un apelsīna sulu.
Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Rukolu kārto uz šķīvja, pārlej mērci, virsū kārto sagrieztu avokado, meloni un Parmas sieru.