Foto – Aija Geida

Sacepums ar baravikām – sātīgām vakariņām 0

Sastāvdaļas
• 800 g kartupeļu
• 700 g baraviku vai apšu beku
• 250 ml saldā krējuma
• 50 g sviesta
• 2 vārīti burkāni
• Paprika
• Tomāts
• Sīpols
• Šķipsniņa rozmarīna
• Tējkarote sāls
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Zaļumi

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Ar mizu vārītus kartupeļus notīra un sarīvē uz rupjas rīves. Burkānus izvāra, nomizo un sarīvē salmiņos. Baravikas vai apšu bekas notīra un sagriež gabaliņos. Sīpolus sagriež vidēji lielos gabaliņos un kopā ar sēnēm apcep sviestā. Tomātu un papriku sagriež kubiciņos. Saldo krējumu samaisa ar garšvielām un sāli. Cepamajā veidnē kārto dārzeņus un sēnes, uzlej krējuma mērci un cep +200 °C, līdz sacepums ir zeltaini brūns. Pasniedz ar svaigi sakapātiem zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.