Saldie groziņi ar baltās šokolādes masu. Iesaka Vija Beinerte 0

Samīcu 120 g sviesta ar 25 g sakapātu lazdu riekstu un 75 g pūdercukura, pievienoju olu un 200 g miltu, lieku formiņās, šauju cepeškrāsnī. Samaisu 250 g skābā krējuma ar 50 g cukura un tējkaroti kanēļa. Iejaucu 2 tējkarotes sarīvētas citrona miziņas un šķipsnu vanilīna 250 ml saldā krējuma, uzkarsēju, izkāšu, atdzesēju, pievienoju 250 g baltās šokolādes. Servējot groziņos ieklāju skābā krējuma maisījumu, pārberu ar ogām, pārleju ar baltās šokolādes masu.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.