Foto – Shutterstock

Šprotu maizītes ar marinētu gurķi. Gandrīz nacionālais ēdiens! 0

Pagatavošana.

Baltmaizi sagriež pabiezās šķēlītēs un katru apcep no abām pusēm augu eļļā.

Reklāma
Reklāma

Apceptās maizītes ierīvē ar ķiploku.

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Katru gabaliņu pārziež ar majonēzi un virsū liek marinēta gurķa vai plāni sagriezta citrona šķēlīti.

Variants: ķiploku var sagriezt sīkos gabaliņos un sajaukt ar majonēzi, pēc tam pārziest maizi ar šo maisījumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Virsū liek vienu vai divas šprotītes un dekorē ar zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.