© Sonja Calovini – Fotolia.com

Esi atvērts jaunajam 0

Maksimāli izmanto gadījuma iespējas. Ja nu piepeši tas nesīs veiksmi? Piemēram, lidmašīnā uzsāc sarunu ar līdzbraucēju. Tu brīnīsies, cik daudz brīnišķīgu un vērtīgu attiecību rezultātā var izveidoties. Psihologi ir pārliecināti – veiksminieki ir daudz vairāk atvērti pret visu jauno. Interesanti, ka šo spēju var uztrenēt, piemēram, restorānā nobaudot jaunus ēdienus vai gatavojot tos mājās.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Lasīt citas ziņas

Vairāk uzticies savai intuīcijai
Cilvēki, kuriem Fortūna pastāvīgi uzsmaida, biežāk dzīvē vadās pēc savas intuīcijas. Uzmanīgi ieklausies savā iekšējā balsī. Lai labāk sevi iepazītu, iemācies ik dienu atslābināties, lai ieklausītos sevī. Piemēram, no rīta praktizē meditāciju un pavadi vairāk laika ar sevi. Klausies savā iekšējā balsī – tā reti kļūdās.

Iemācies gūt labumu no neveiksmēm
Veiksminieki, tāpat kā citi, dzīvē saskaras arī ar grūtībām, taču atšķirībā no citiem, prot transformēt sliktu pieredzi labā un lietderīgā rezultātā. Veiksmīgi ļaudis nenolaiž rokas šķēršļu priekšā, bet gan uztver tos kā iespēju mācīties un saņemt pieredzi, mainīties un padarīt dzīvi labāku.

CITI ŠOBRĪD LASA

Domā pozitīvi!
Veiksme atspoguļo mūsu iekšējo stāvokli. Tā ir gan enerģētika, kas veidojas ap mums, gan pārliecība, gan attieksme pret pasauli. Izpildi vienkāršu uzdevumu – vakarā velti tikai dažas minūtes, lai atcerētos, kas labs ar tevi šodien ir noticis. Nešaubies, ka Fortūna būs tavā pusē. Atceries mantru: “Es vienmēr no dzīves saņemu to, ko vēlos”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.