Ekrānšāviņi no Anna Aaronheim video, François Heisbourg Twitter konts

Plkst. 15:25 Latvijā atgriezies "airBaltic" reiss, kurš no rīta devās uz Briseli 18


Teroraktos cietušos nogādā slimnīcā

Reklāma
Reklāma

Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
“Vibrēja durvis un logi…” Iedzīvotāji ziņo, ka vietām Latvijā novērojuši kaut ko līdzīgu zemestrīcei
Lasīt citas ziņas

15:35 Beļģijas ārlietu ministrs Didjē Reinderss paziņoja, ka otrdien Briseles lidostā un metro sistēmā sprādzienus sarīkojušie cilvēki joprojām varētu atrasties brīvībā.

15:24 Briseles lidostā joprojām notiek policijas operācija, likumsargiem meklējot ieročus un cenšoties noskaidrot, vai ēkā joprojām neatrodas uzbrucēji.Aģentūra "Reuters" vēsta, ka netālu no Briseles lidostas atrasta nesprāgusi pašnāvnieka - spridzinātāja josta.

CITI ŠOBRĪD LASA

15:06 Beļģijas varasiestādes aicina medijus nepublicēt informāciju par izmeklēšanu, kas tiek veikta par Briselē notikušajiem teroraktiem:"Federālais prokurors aicina presi nekavējoties atturēties publiskot ar izmeklēšanu saistīto informāciju, lai netraucētu izmeklēšanai."

14:50 Ārlietu ministrija vēlreiz aicina Latvijas valstspiederīgos, kuri šobrīd atrodas Briselē un kuriem ir nepieciešama konsulārā palīdzība, sazināties ar Latvijas vēstniecību Beļģijā pa tālruni: +32 2 2383 236 vai arī +32 477 182 435.Sociālajā tīklā Facebook ir izveidota drošības pārbaude jeb safety check, kas piedāvā iespēju lietotājiem, kas šobrīd atrodas Briselē un tās reģionā, paziņot par sevi draugiem un tuviniekiem, sekojot saitei https://www.facebook.com/safetycheck/brusselsexplosions-march2016/.

14:46 Ziņu aģentūra "Belga" vēsta, ka aizdomīga saiņa dēļ tiek veikta cilvēku evakuācija arī no Briseles augstākā debeskrāpja.

14:31 Beļģijas veselības ministrija oficiāli apstiprinājusi, ka sprādzienos bojā gājuši 26 cilvēki. Sprādzienā, kas notika Zaventemas lidostā miruši 11 cilvēki, savukārt sprādzienā, kas notika metro - 15 cilvēki. Savukārt 136 guvuši ievainojumus, pavēstīja veselības ministre Magī de Bloka.

14:17 Sprādziena draudu dēļ Briselē notikusi evakuācija no karaļa pils. Beļģijas plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka evakuācija notikusi arī no Briseles universitātes. Savukārt kādā metro stacijā atrasts aizdomīgs sainis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.