Foto: Marta Purmale

Zaļais sorbets ar avokado un laimu 0

Sastāvdaļas
* 2 avokado
* sula no 2 laimiem
* 150 g pūdercukura

Reklāma
Reklāma
Krievi nāk virsū kā melna nakts.. Ukraiņi nosauc laiku, kad vairs nevarēs noturēt fronti – ne ieroču, ne spēka nav
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 70
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Avokado notīra, mīkstumu sablendē vai virtuves kombainā kārtīgi sakuļ ar laima sulu un pūdercukuru. Gatavo masu novieto saldētavā un patur vismaz 6 stundas.

Trauciņos liek sorbeta bumbiņas. Var izrotāt ar piparmētras lapiņām vai kādām ogām.

Pavāres piebilde

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja uzturā nedrīkst lietot cukuru, var pievienot dabisko agaves sīrupu vai citu salduma aizvietotāju.

Šādu sorbetu nereti izmanto svaigēdāju gatavotajās kūkās. Tas ir bagātīgs ar uzturvielām, ko nodrošina avokado. Šim auglim nav īpašas garšas – tas nav ne salds, ne sāļš, tātad, kādu garšu pieliksim, tāda arī būs. Kopā ar laimu tas ir tīkami skābens, atspirdzinošs. Viegls un vēss kārums siltai dienai.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.