Publicitātes foto

Valdība apstiprinājusi jaunu pakalpojumu cenrādi Rakstniecības muzejam 0

Valdība šodien pieņēma jauno Rakstniecības un mūzikas muzeja publisko maksas pakalpojumu cenrādi, paredzot gan pakalpojuma sadārdzināšanos, gan samazināšanos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā” 159
Lasīt citas ziņas

Atsevišķos gadījumos pakalpojumu cena palielināsies muzeja sagatavoto izglītojošo nodarbību apmeklējumam, lekciju apmeklējumam, skaņu ierakstu, videodokumentu, kopiju izgatavošanai, krājuma priekšmetu deponēšanai/iznomāšanai. Cenas palielināsies saistībā ar muzejā ieviestajiem jaunajiem tehniskajiem risinājumiem un iegādāto tehnoloģiju šo pakalpojumu sniegšanas nodrošināšanai.

Savukārt muzeja pakalpojumiem, kas saistīti ar muzeja krājuma priekšmetu digitālo kopiju izgatavošanu, maksa būs samazinājusies.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc muzeja rekonstrukcijas pabeigšanas 2016. gada maijā muzeja telpās Rīgā, Pils laukumā 2, tiks iekārtotas jaunas muzeja ekspozīcijas un izstādes, kurās muzeja ekspozīcijas platība palielināsies no 340 kvadrātmetriem uz 730 kvadrātmetriem, kā arī tiks piedāvātas jaunas izglītojošas nodarbības, lekcijas ar vēl kvalitatīvāku saturisko, tehnisko un tehnoloģisko kvalitāti, līdz ar to maksa par vairākiem muzeja pakalpojumiem palielināsies.

Tāpat paredzēts, ka no nākamā gada maija muzejā tiks izveidoti vairāki jauni pakalpojumi, kas tiks ieviesti, izmantojot muzeja rekonstrukcijas rezultātā sniegtās iespējas.

Paredzēts, ka būs arī dažādas atlaides, kā arī noteiktā laikā muzeju būs iespējams apmeklēt bez maksas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.