Mobilā versija
+0.2°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
16. oktobris, 2014
Drukāt

Asā mārrutku un tomātu uzkoda. Pikanti! (1)

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

1 kg tomātu
100 g mārrutka saknes
100 g ķiploku
1-2 tējkarotes sāls
1 tējkarote cukura

Pagatavošana

Gatavus, gaļīgus tomātus nomazgā, nosusina, sagriež uz pusēm un izņem serdītes.

Mārrutku sakni nomazgā un notīra no ārējās raupjās miziņas.

Ķiplokus notīra.

Mārrutkus samaļ gaļas maļamajā mašīnā.

Padoms. Lai mārrutki nekostu acīs, uz gaļas maļamās mašīnas atveres var uzvilkt plastmasas maisiņu un aizsiet.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. …. un tālāk?

Draugiem Facebook Twitter Google+