Mobilā versija
+2.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
17. jūnijs, 2015
Drukāt

Auzu pārslu pankūkas ar rabarberiem. Tās tik ir superbrokastis!

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

1 1/3 tases universālu miltu
10 ēdamkarotes ātri pagatavojamu auzu pārslu
1/3 brūnā cukura
1 tējkarote malta kanēļa
1/2 tējkarote sodas
1/2 tējkarote sāls
1 1/3 piena ar zemu tauku saturu vai kefīra
1 tējkarote citrona sulas
1/2 banāna, samīcīta
1 tase smalki sakapātu rabarberu
2 ēdamkarotes augu eļļas

Porcijas: 4
Sagatavošana: 15 minūtes
Cepšana: 15 minūtes

Pagatavošana
Sajauc miltus, auzu pārslas, brūno cukuru, kanēli, sodu un sāli lielā bļodā. Citā bļodā sajauc pienu un citrona sulu; iemaisa banānu. Iemaisa banānu maisījumu miltu maisījumā; iecilā rabarberus.

Uz vidējas uguns sakarsē pannu, ielej tajā 1/4 tasi mīklas un cep, kamēr maliņas kraukšķīgas, aptuveni 2 minūtes. Apgriež otrādi un cep, kamēr otra puse zeltaini brūna. Atkārto ar atlikušo mīklu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+