Mobilā versija
+3.5°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
22. aprīlis, 2014
Drukāt

Banānu saldais ar šokolādi

Foto -  plufit.ruFoto - plufit.ru

Sastāvdaļas:

puskrūzīte rūgtās šokolādes

6 ēdamkarotes trekna saldā krējuma

3/4 krūzītes maskarpones siera

3 ēdamkarotes amaretto

2 ēdamkarotes cukura

biskvīta gabaliņi

24 gareniski sagrieztas banānu šķēles (aptuveni 3 banāni)

1/3 krūzītes sagrieztu mandeļu

Kā pagatavot?

1. Izkausēt šokolādi ar 4 ēdamkarotēm saldā krējuma. Atdzesēt. Sakult maskarpones sieru, amareto, cukuru un 2 ēdamkarotes saldā krējuma, līdz sabiezē.

2. Sagriezt biskvīta gabaliņus tā, lai to lielums būtu piemērots traukiem, kuros liksiet saldo ēdienu. Apslacīt biskvītus ar amaretto. Likt sastāvdaļas sekojoši: biskvīts, banāna strēmeles, maskarpones krēms, šokolādes mērce, mandeles. Tad – jauns slānis.

3. Var pasniegt uzreiz vai atdzesēt.

Recepte no plufit.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+