Mobilā versija
+0.2°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
6. decembris, 2013
Drukāt

Bazilika pesto – vienkārši un gardi

Foto - AikāgaršoFoto - Aikāgaršo

Sastāvdaļas:

Olīveļļa – 120 ml

Baziliks – 1 bunte

Ķiploki – 2 daiviņas
Grauzdēti ciedru rieksti – ½ saujas
Citrona sula – no ½ gab.
Cietais siers – 1 ēdamk.
Medus – ½ tējk.
Sāls, pipari – pēc garšas

Kā gatavot?

Visas sastāvdaļas liek blenderī un samaļ viendabīgā mērcē.
Pēc pagatavošanas mērci vislabāk uzglabāt ledusskapī un svaigā veidā ieteicams izlietot divu dienu laikā. Pēc tam to var izmantot marinādēm.
Ideja!
Tu vari saglabāt pesto arī ziemai – sasaldēt to nelielos traukos un uzglabāt saldētavā.

 

Aikāgaršo recepte

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+