Mobilā versija
+7.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
24. augusts, 2014
Drukāt

Biešu salāti ar vistas gaļu (2)

Foto-vk.comFoto-vk.com

Šie ir neparasti un ļoti garšīgi biešu salātiņi.

Sastāvdaļas – 4 jaunās bietītes (apmēram 400 g), 400 g novārītas vistas filejas, 0,5 glāzes valriekstu, 0,5 glāzes majonēzes, zaļumi dekorēšanai, sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana. Novārīt bietītes un vistas fileju. Sausā pannā pāris minūtes žigli apgrauzdēt valriekstus, pēc tam tos sasmalcināt. Riekstus var arī negrauzdēt, bet izmantot svaigus, tikai tie jāsasmalcina.

Bietes un fileju sagriezt mazos gabaliņos. Pievienot riekstus. Visu samaisīt ar majonēzi, pievienot sāli un piparus pēc garšas.

Ar zaļumiem dekorēt katru porciju atsevišķi.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

Draugiem Facebook Twitter Google+