Mobilā versija
+0.2°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
5. novembris, 2014
Drukāt

Biezpiena sieriņu “Gardumiņš” un pīlādžu deserts
 (1)

Foto-Anda KrauzeFoto-Anda Krauze
Sastāvdaļas:

3 biezpiena sieriņi "Gardumiņš",
400 g saldā krējuma,
20 g cukura,
4 olu dzeltenumi,
150 g baltās šokolādes,
12 g želatīna.

Želejai:
200 g pīlādžu sulas,
20 g cukura,
16 g želatīna.

Kā gatavot?

Puto olu dzeltenumus ar cukuru un tiem pievieno 200 g uzkarsēta saldā krējuma. Šo masu uzlej gabaliņos salauztai baltajai šokolādei. Šokolāde izkūst, tad visu masu izlej caur sietu, pievieno uzbriedinātu izkausētu želatīnu. Iemaisa biezpiena sieriņus un 200 g saputota saldā krējuma.

Gatavo želeju: pīlādžu sulu uzsilda ar cukuru un pievieno uzbriedinātu izkausētu želatīnu. Pārklāj desertu. Var ēst ar ogām.

 

Gatavoja restorāna “Desiderata” šefpavārs Māris Astičs

 

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. liekas ka gards

Draugiem Facebook Twitter Google+