Brūkleņu čatnijs. Ideāla mērce pie gaļas ēdieniem! 1
Ķiploka daiviņas sakapā.
Bumbierim izņem serdi un ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos.
Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt?
1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim
7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
178
Pievieno pārējās sastāvdaļas un pannā ar biezām malām uz lēnas uguns sutina, līdz masa sabiezē un brūklenes ir mīkstas.
Vīna etiķa vietā var izmantot ābolu etiķi.
Savukārt, ja masa ir ļoti bieza, var pievienot mazliet ūdens. Ideāla mērce pie medību un liellopu gaļas, grilējumiem.