Ceptas reņģu filejas tomātu mērces marinādē
 0

Sastāvdaļas: 300 g ceptu reņģu fileju, 0,5 l marinādes: 2 ēdamkarotes asās tomātu mērces, 1 ēdamkarote cukura, ½ tējkarotes sāls, 1 tējkarote garšvielu maisījuma zivīm, 1 tējkarote pārtikas etiķa esences, 3 ķiploka daiviņas, 1 tējkarote kaltētu vai mazliet vairāk svaigu diļļu.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā 55
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Lasīt citas ziņas

Samaisa visas marinādes sastāvdaļas un pārlej katrai cepto reņģu kārtai.

 

Recepte no Rojas novada Kaltenes saimnieka Roberta Grosbaha – jūras lietās pieredzējuša vīra.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.