Mobilā versija
Brīdinājums -2.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
27. jūnijs, 2015
Drukāt

Cepti baklažāni ar tomātu un sieru – burvīga uzkoda

Foto-ShutterstockFoto-Shutterstock

Šo uzkodu ir viegli un ātri pagatavot, tā lieliski derēs pie gaļas ēdieniem.

Sastāvdaļas – pāris baklažānu, 3 – 4 tomāti, 100 g siera, majonēze, sāls, augu eļļa.

Pagatavošana.

Baklažānus sagriež gareniski plānās šķēlēs, pārkaisa ar sāli un ļauj pastāvēt 15 – 20 minūtes.

Sieru sarīvē. Tomātus sagriež nelielos gabaliņos.

Baklažānu šķēles apcep pannā augu eļļā no abām pusēm.

Ņem tikko apceptu baklažāna šķēli, virsū uzkaisa rīvēto sieru, pārlej ar majonēzi un uzliek tomāta šķēlīti.

Baklažānu sarullē, nostiprināšanai var izmantot zobu bakstāmos kociņus.

Tādā pašā veidā sagatavo pārējās baklažāna šķēles.

Uzkoda gatava.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+