Natālijas Rogovas foto

Kifle ar sieru 0

Pagatavosim pīrādziņus ar neparastu izskatu un nosaukumu – Kifle ar sieru. Mani kifle ir ne tikai ar sieru, bet vēl ar kviešu pārslām. Būtībā mēs varam izmantot jebkuras pārslas, kādas atrodamas mājās.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

(glāzes tilpums 250ml)

10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 69
Pirmās pazīmes jau ir: Bijušais NATO komandieris brīdina par Kremļa iespējamiem uzbrukuma plāniem saistībā ar NATO mācībām Baltijas jūrā 3
Lasīt citas ziņas

1 glāze milti iesākumā un pēc tam vēl pēc vajadzības

1 glāze kviešu pārslas

15g sviests

50g siers

1 ēd.k cukurs

1 tēj.k sāls

1/2 glāze piena

1 ola

1/2 paciņa šķīstošā rauga Saf-Instant (6g)

CITI ŠOBRĪD LASA

Pildījumā ko vēlamies, man bija 100g rīvēts siers un vēl kūpināta cūkgaļa

sacepta ar sīpoliem.

Kā gatavot?

 

Miltus sajaucam ar raugu, sāli, cukuru, pārslām, rīvētu sieru.

Uzsildām nedaudz pienu, pievienojam izkausētu sviestu un olas baltumu.

Savienojam abus maisījumus.

Beram klāt miltus un mīcam mīklu, līdz tā nelīp pie rokām.

 

Ieeļļotā traukā liekam mīklu, pārsedzam ar pārtikas plēvi un raudzējam siltā vietā ap 1 stundu vai, līdz mīkla palielinās ajomā 3 reizes.

 

 

 

 

 

 

 

 

No gatavās mīklas veidojam bumbiņas aptuveni liela mandarīna lielumā. Bumbiņu izrullējam ovālā.

Vienā pusē liekam pildījumu, bet otrā iegriežam svītras.

 

 

 

 

 

 

Rullējam no pildījuma puses mīklu tādā desiņā.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lai cepoties siers neiztek, sānu maliņas salipinām kopā.
Pārsmērējam ar sakultu olas dzeltenumu, kam pievienota 1 ēd.k piens.

 

 

 

 

 

 

Cepam ap 200 grādiem ap 20 minūtēm, līdz ir skaisti brūni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vieni kifle ir ar sieru un vieni ar kūpinātu gaļu ar sīpoliem ,bet jūs pildījumā variet izmantot, ko vēlaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesūtījusi Natālija Rogova

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.