Mobilā versija
Brīdinājums +4.9°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
15. septembris, 2015
Drukāt

Kramblis ar āboliem un kazenēm

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

3-4 vidēji lieli āboli
250g kazenes
malts kardamons
1/2 citrona sula
2 ēd.k. grenadīna sīrups
25g sviests
35g milti
15g auzu pārslas
25g cukurs

Pagatavošana

Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt sķēllītēs. Āboliem pievienot kazenes, kardamonu, citrona sulu, sīrupu, apmaisīt un piepildīt cepamās formiņas. Formiņās pieliet pa 1-2 ēd.k. ūdens, atkarībā no tā, cik sulīgi ir augļi.

Sviestu, miltus, auzu pārslas un cukuru saberzt ar rokām līdz veidojas drupačas. Pārkaisīt pa virsu augļiem.

Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos 20-25 min.

Pasniedz gan siltu, gan aukstu. Klāt var pasniegt saldējumu.
Recepti piedāvā:

bonap

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+