Mobilā versija
+5.6°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
15. jūnijs, 2014
Drukāt

Kroketes ar sieru un liellopu gaļu (tapas)

Foto-foodclub.ruFoto-foodclub.ru

Spānijā jebkurā restorānā vai kafejnīcā jums piedāvās šo fantastiski garšīgo uzkodu – tapas. Piedāvājam pašiem pagatavot šo kraukšķīgo gardumu.

Sastāvdaļas – 150 g kviešu milti, 450 g piens, 40 g vītināta liellopu gaļa, 200 ml eļļas, 40 g sviesta, 40 g siera, rīvmaize.

Pagatavošana. Uz sausas pannas apcep miltus, līdz tie iegūst krēmveida krāsu. Pievieno sviestu un apmaisot vēl mazliet apcep. Pievieno aukstu pienu un, visu laiku maisot, iegūto masu savāra līdz bieza krējuma konsistencei. Iegūto masu liek traukā un sablenderē, lai nebūtu neviena miltu krikumiņa. Atstāj ledusskapī uz pāris stundām.

Pēc tam iegūtajā masā ierīvē sieru un smalki sagrieztu vītināto šķiņķi (var aizstāt ar jebkuru citu gaļu vai sēnēm), visu samaisa. Tad ar divu karošu palīdzību veido kroketes un apviļā rīvmaizē (ja kroketes jūk laukā, var apmērcēt olā, tad miltos un beigās rīvmaizē). Lielā eļļas daudzumā apcep zeltaini brūnas.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+