Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
28. decembris, 2012
Drukāt

“Melo-M” Kārļa recepte – itāļu deserts “Panna Cotta”

GatavoAuzans-ak2

Auzānu ģimenē iecienītais 
itāļu deserts “Panna Cotta”

Katliņā ielej puslitru saldā krējuma un glāzi piena. Lēnām karsē. Pievieno rīvētu kanēļa standziņu, pēc garšas – vanilīna cukuru. Ļauj uzvārīties.

 

Uzbriedina 100 g želatīna, pēc tam liek ūdens peldē. Ja nepieciešams, vēl nedaudz atšķaida ar ūdeni istabas temperatūrā. Želatīnu maisot izšķīdina. Tad lēnām lej saldā krējuma un piena maisījumā, to maisot. Lej formiņās vai glāzēs līdz pusei. Ledusskapī atdzesē.

Saldētas ogas atlaidina, sablenderē ar cukuru. Saldo ēdienu kārto uz deserta šķīvja, pievieno ogu mērci. Rotā ar ogām.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+