Foto – Aija Geida

Miežu putra spēkam un veselībai 0

Sastāvdaļas
• Litrs piena
• 120 g miežu putraimu
• 40 g gī sviesta vai saldkrējuma sviesta

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
Ar vienu roku dod, ar otru ņem – G7 dienaskārtībā vairs nav Krievijas aktīvu konfiskācija. Ir tikai bailes?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā izkausē gī vai saldkrējuma sviestu (var izmantot arī eļļu), pievieno miežu putraimus un apcep, kamēr tie kļūst miltaini un sāk patīkami smaržot. Pielej pienu un vāra, līdz putraimi nedaudz mīksti (6–8 minūtes). Pēc tam izslēdz uguni, uzliek katlam vāku un ļauj putrai 15 minūtes siltumā uzbriest. Labi garšo gan ar ievārījumu, gan sviestā apceptiem sīpoliem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.