Miltu sijāšanai vislabāk noder speciāls sietiņš 2

Biskvīti un citi smalki izstrādājumi var neizdoties tikai tāpēc, ka pirms mīklas iejaukšanas nav labi izsijāti milti. Sijājot mīklā iekļūst gaiss, kas cepšanas laikā paceļ kūku. Var izmantot parasto plastmasas sietiņu, bet daudz ērtāk to darīt ar speciāli šim nolūkam paredzēto. Attēlā redzamo metāla sietiņu tur labajā rokā un sijājot mazliet sit pret kreiso plaukstu. Taču ir izdomāts vēl labāks sijātājs – krūze. Tai apakšā ir metāla lapiņas, kuras, nospiežot rokturi, kustas, ļaujot ātri izsijāt jebkuru produktu: miltus, pūdercukuru, kakao pulveri u.c.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.