Mobilā versija
+6.8°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
5. janvāris, 2015
Drukāt

Miltu sijāšanai vislabāk noder speciāls sietiņš (2)

miltu_sijashana

Biskvīti un citi smalki izstrādājumi var neizdoties tikai tāpēc, ka pirms mīklas iejaukšanas nav labi izsijāti milti. Sijājot mīklā iekļūst gaiss, kas cepšanas laikā paceļ kūku. Var izmantot parasto plastmasas sietiņu, bet daudz ērtāk to darīt ar speciāli šim nolūkam paredzēto. Attēlā redzamo metāla sietiņu tur labajā rokā un sijājot mazliet sit pret kreiso plaukstu. Taču ir izdomāts vēl labāks sijātājs – krūze. Tai apakšā ir metāla lapiņas, kuras, nospiežot rokturi, kustas, ļaujot ātri izsijāt jebkuru produktu: miltus, pūdercukuru, kakao pulveri u.c.

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Stulbums. ko tik neizdomā.

    Kāpēc tad nevar ar parasto sietiņu sijāt.

    Kāds domā kā tik vairāk viņam nopelnīt uz mums. tas ari viss.
    tagad jau matu smaržas pēdējais nevajadzīgais mēsls, kas domāts ražotāju peņņai un tikai :))

  2. Ātri saplīsa…. 🙁

Draugiem Facebook Twitter Google+