Mobilā versija
+0.2°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
17. septembris, 2015
Drukāt

Pildītas kartupeļu pankūkas

Foto- Bonappetit,.lvFoto- Bonappetit,.lv
Sastāvdaļas:

4-5 palieli kartupeļi
4 šķēlītes šķiņķa "Melnais Barons"
1 ola
2 ķiploka daiviņas
2 ēd.k. milti
sāls, pipari

Pagatavošana

Kartupeļus nomizot un sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pievienot sasmalcinātus ķiplokus, olu, miltus, sāli un samaisīt.

Pannā uzkarsēt eļļu un apm. 2 minūtes apcept četras kartupeļu pankūkas (mazliet lielākas par gaļas škēlītēm). Uz divām pankūkām uzlikt pa sagrieztam uz pusēm gaļas gabalam. Apgriežot riņķī pārējās divas pankūkas apsegt gaļas šķēlītes – sanāk pildītas pankūkas. Ar lāpstiņu saspiest. Cept, ik pa brīdim apgriežot, kamēr pankūkas ir gatavas. Tieši tāpat izcept pārējās pankūkas.

Pasniedz ar krējumu.

 

bonap

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+