Mobilā versija
+2.8°C
Daina, Dainis, Dainida
Pirmdiena, 23. oktobris, 2017
11. decembris, 2014
Drukāt

Pudiņš ar banānu krēmu – lielisks baudījums!

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

0.5l piens

2 olu dzeltenumi

cukurs

1/2 tējk. vaniļas cukurs

2 ēd.k. kartupeļu ciete

2 banāni

2 ēd.k. sviests

4 ēd.k. cukurs

300ml saldais krējums

Pagatavošana

Apm. 100ml aukstā pienā izšķīdināt kartupeļu cieti un pievienot olas dzeltenumus. Pārējo pienu pārliet katliņā un uzkarsēt. Pievienot cukuru un vaniļas cukuru. Kad piens ir uzkarsis, pamazām pievienot pienu ar kartupeļu cieti. Visu laiku maisot karsēt 1-2 min. Pudiņu saliet deserta trauciņos un novietot ledusskapī.
Banānus notīrīt, sagriezt ripiņās. Pannā izkausēt sviestu un pievienot 2 ēd.k. cukura. Apmaisīt un pievienot banānus. Cept banānus, kamēr tie izšķīst un cukurs ir pilnībā izkusis. Ja desertu neplānojat pasniegt bērneim, tad var pievienot kādu alkoholu.
Saldo krējumu uzputot ar atlikušo cukuru. Banānus atdzsēt un saspaidīt ar dakšu. Pievienot saldo krējumu, samaisīt.
Pudiņu pasniedz ar banānu krēmu. Izdekorēt var ar rīvētu šokolādi vai sasmalcinātiem cepumiem.

Recepti piedāvā
bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+