Foto-Aija Geida

Sambuks no mellenēm un piparmētrām 0

Sambuks ir debesmannas paveids, tikai gaisīgāks nekā uzputenis. Lielākoties to gatavo no augļu vai ogu masas, saputojot kopā ar olu baltumiem.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas 139
Lasīt citas ziņas

Mellenes kopā ar cukuru, piparmētru lapiņām un citrona sulu sablendē. Pārliek bļodā, pievieno olu baltumus un kuļ ar mikseri, līdz izveidojas gaisīga, viegla un krēmīga masa. Vislabāk garšo ar pienu vai vaniļas mērci. Sambuku pasniedz tūlīt pēc pagatavošanas, uzglabājot tas atsulojas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.