Mobilā versija
+2.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
20. aprīlis, 2012
Drukāt

Spēka salāti

Recepte2-ak5

Sastāvdaļas: 60 g sarkano konservēto pupiņu, 30 g marinēto gurķu, 30 g majonēzes, 30 g tomātu, 50 g rupjmaizes, ķiploki, eļļa.

 

Kā gatavot?

Sakarsētā eļļā apcep sagrieztu rupjmaizi. Kad maize vienmērīgi brūna, pievieno sīki sagrieztu ķiploku, vēl brīdi pacep. Maizei ļauj nedaudz atdzist. Marinētos gurķus un tomātus sagriež, visas sastāvdaļas sajauc kopā. Viesību galdam šos salātus gatavo, liekot kārtās.

 

Lēnās apkalpošanas (slow food) krodziņa “Klūdziņa” receptes.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+