Publicitātes foto

Taco ar malto gaļu – fantastisks brīvā vakara ēdiens 0

Tako ir vislabākais piektdienas vakara ēdiens! Klasika ir pildīt tako laiviņas ar aromātisku malto liellopu gaļu, dārzeņiem, gvakamoli, rīvētu sieru un tako mērci.
Pasniegšanai – burciņa Santa Maria Taco mērce maigā

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Kokteilis
Gudri jau kopš dzimšanas: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri var lepoties ar attīstītu intelektu
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Lasīt citas ziņas

1 pac. Santa Maria Taco laiviņas
salāti
tomāti
skābais krējums
gvakamole
Tako gaļa
1 paciņa Taco garšvielu maisījuma
400 g maltās gaļas
1 ēd.k. sviesta/margarīna
1 ml ūdens

1. Apbrūniniet malto gaļu sviestā vai eļļā.
2. Pievienojiet garšvielu maisījumu un ūdeni. Samaisiet un gatavojiet bez vāka apmēram 5–10 minūtes.
3. Uzkarsējiet tako laiviņas saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma un sagatavojiet piedevas.
4. Pasniedziet laiviņas siltas, pildītas ar malto gaļu un gardām piedevām!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.