Mobilā versija
Brīdinājums +0.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
5. marts, 2014
Drukāt

Tomātu un gurķu dzēriens – īsta vitamīnu bumba

Foto - Shutterstock.comFoto - Shutterstock.com

Nepieciešams

200–220 g svaigu gurķu, 2 glāzes tomātu sulas, 2 olu dzeltenumi, diļļu zaļumi, malti melnie pipari, sāls.

Pagatavošana

Gurķus nomizo un sarīvē uz smalkas rīves, pievieno tomātu sulu, mikserī sakultus olu dzeltenumus un sasmalcinātus diļļu zaļumus.

Masu rūpīgi sajauc, pievieno piparus un sāli.

Dzērienu pasniedz atdzesētu.

Vairāk par tomātiem – jaunajā tematiskajā avīzē “Pašu audzēti tomāti”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+