Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
25. jūnijs, 2014
Drukāt

Zemeņu biezpiena “olas”

Foto - dikulya67.ruFoto - dikulya67.ru

Sastāvdaļas:

700 g biezpiena

1 ola

25 g sviesta

1/3 glāzes miltu

zemenes

1 paciņa vaniļas cukura

aptuveni 100 g kokosa pārsliņu un maltu riekstu rotāšanai

cukurs pēc garšas

škipsniņa sāls

Nomazgā un nosusina zemenes.

Atsevišķi samaisa olas, cukuru, biezpienu un miltus. Pēc tam  pievieno sviestu un vēlreiz rūpīgi samaisa.

No iegūtās masas veidos ovālas “olas”, katrai vidū liek zemeni. Ogu rūpīgi “ievīsta”.

Biezpiena” olas” pa vienai liek verdošā ūdenī. Tiklīdz tās “uzpeld”, ar putukaroti izņem, ļauj ūdenim notecēt. Apviļā riekstos un kokospārslās. 


1 (440x307, 30Kb)

Pasniedz ar zemenēm un krējumu, putukrējumu, iebiezienāto pienu vai pūdercukuru.

Zemeņu vietā var izmantot arī ķiršus, aprikozes u.c. augļus vai ogas. 

Recepte no dikulya67.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+