Dārzeņu sacepums ar kazas sieru (Un vēl 20 citu sacepumu receptes!) 0

Gatavošanas laiks: apm. 30 minūtes
(jāparedz laiks vārīšanai, apcepšanai un sutināšanai)
Katrā porcijā apm. 557 kcal/2331 kJ
30 g olbaltumvielu, 30 g tauku, 38 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

1. Kartupeļus nomazgā, nomizo, sagriež plānās šķēlītēs. Pupiņas nomazgā, nosusina, sasmalcina. 10 minūtes vāra sālsūdenī, nolej.

2. Papriku nomazgā, izņem sēklas, sagriež mazos gabaliņos. Baklažānu nomazgā, nosusina, nomizo un sagriež gabaliņos. Cukīni nomazgā, nosusina, nomizo, sagriež standziņās, tomātus nomazgā, nomizo un sagriež šķēlēs. Sīpolus nomizo, smalki sakapā. Dārzeņus pasautē sakarsētā olīveļļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 °C. Dārzeņus un sīpolus kārto ietaukotā sacepumu formā. Olīvām izņem kauliņus, olīvas sagriež uz pusēm, ieber sacepumu formā. Olas sakuļ ar pienu un saldo krējumu, pieber sāli, piparus un sakapātos pētersīļus. Sieru sagriež kubiciņos. Olu maisījumu pārlej un sieru pārkaisa sacepumam, cepeškrāsnī cep 40 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.