Jūras asaru frikadeles majonēzes mērcē
 0

Kā gatavot?

Asarus notīra, noņem ādu un izvāra. Vienreiz samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Masai pievieno Vegetu, ķiploku, sāli, garšvielu zivīm. Saveļ frikadeles un liek vārīties ūdenī, kam pievienotas lauru lapas, melnie un smaržīgie pipari. Samaisa visas mērces sastāvdaļas, pievieno nedaudz ūdens, jo majonēzei ir diezgan blīva konsistence. Zivju frikadeles liek traukā un pārlej mērci.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Recepte no Rojas novada Kaltenes saimnieka Roberta Grosbaha – jūras lietās pieredzējuša vīra.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.