Foto – Aija Geida

Kraukšķīgi zaļie salāti ar gārsu un diedzētiem redīsiem 0

Sastāvdaļas
• 40 g diedzētu redīsu sēklu
• 50 g salātu lapu maisījuma
• 40 g saulespuķu sēkliņu
• sauja jauno gārsu lapiņu
• tomāts

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas 139
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• pusēdamkarote ābolu etiķa
• 1,5 ēdamkarotes augu eļļas
• 1/3 tējkarotes sāls

Pagatavošana.
Salātus un gārsu lapiņas noskalo un nožāvē. Tomātu sagriež gabaliņos, saulespuķu sēkliņas apgrauzdē uz pannas, līdz tās sāk smaržot. Kārto salātus uz šķīvjiem un pārkaisa ar saulespuķu sēkliņām un diedzētajām redīsu sēklām. Pagatavo mērci, sajaucot ābolu etiķi ar augu eļļu un sāli. Pārlej salātiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Der zināt
Mērci uz salātiem uzlej uz šķīvja tieši pirms pasniegšanas, lai salāti neatsulojas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.