Kurš vispār sklandrausi pieteica kā labāko Latvijas ēdienu?! Eksperts smejas, ka ne bukstiņputru, ne zirņus ar speķi nedrīkst nekur “sūtīt!” 76

Es tiešām nezinu, kurš sūtīja sklandrausi un pieteica to kā tādu Latvijas labāko, izcilāko ēdienu!!! Sklandrausis patiešām ir specifisks, es arī bukstiņputru nepieteiktu starptautiskajiem saraktiem, tāpat arī pelēkos zirņus ar speķi es nekad nevirzītu kā Latvijas īpašākos ēdienus, tā TV24 raidījumā Latvijas labums” smējās Jānis Jenzis, Latvijas Restorānu biedrības prezidents.

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Sklandrausis ir specifisks, ir daudz pakaļdarinājumu un sklandraušus izstrādājumu. Bet gadās arī zirņi ar speķi ne visai garšīgi un tie mēdz būt dažādi.

“Man liekas, ka es esmu trāpījis uz brīnišķīgām Kurzemes saimniecēm, kas ļoti kvalitatīvi taisa sklandraušus. Bet varbūt Latvijai neizdevās nosūtīt tos pašus labākos raušu paraugus? Mēs vienkārši pieteicām vizuālo bildi un recepti. No tā varbūt cilvēki izsecināja, ka diez kas tas nav un ielika zemus punktus,” turpina smieties eksperts.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Kā tas būs konkurencē zosu aknu pastēte un sklandrausis!?”

Jenzis pieņem, ka tie cilvēki, kas seko, piemēram, gastronomijas tūrisma topiem un notikumiem, šim topam neseko un neatsauks savas vizītes uz Latvijas restorāniem.

Šis Jenzi vedinājis domāt par citu problēmu, ka bieži vien mēs paši kaut kā mēģinām atrast visu, meklējam tās negācijas, un ar to meklēšanu mēs piesaucam un tās arī realizējas, un notiek, tāpēc es domāju, ka nevajag sevi knābāt, kaimiņu knābāt, bet domāt, ko mēs visi kopā varam darīt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.