Pārslas ar maskarpones un rukolas mērci 2


Šo recepti izdomāju kā “slinkās” pusdienas.

Paredzēts: 2 – 3 cilvēkiem
Pagatavošanas laiks: 5 minūtes

Nepieciešams:
Maskarpones un rukolas mērce “Selection by Rimi” (mērcei ir vairāki veidi, visi ir labi. Izvēlieties pēc savas gaumes un garšas. Mērce ir diezgan bieza. Var atšķaidīt ar ūdeni vai pienu.) – 1 burciņa
“Milzu!” rudzu pārslas ar smiltsērkšķiem vai jaunās BIO “Milzu!” pārslas – 100 g
Cietais siers, sarīvēts – 50 – 100 g

Pagatavošana:
Uzsilda mērci, uzliek uz rudzu pārslām un uzrīvē Parmas tipa sieru. Siltas pusdienas gatavas! Bērniem garšos.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.