
Salāti ar bumbieriem, Rokfora sieru un rudzu pārslām 2
Šie ir ideāli rudens vai ziemas salāti.
Paredzēts: 4 – 6 personām
Pagatavošanas laiks: 15 minūtes
Nepieciešams:
Salātu maisījums – 1 paka
Bumbieri, sagriezti gabaliņos – 1 – 2 gab.
Rokforas siers, sagriezts mazos gabaliņos – 100 – 150 g
“Milzu!” rudzu pārslas ar dzērvenēm
Dzērveņu džems
Olīveļļa
Balzametiķis
Sāls, pipari
Pagatavošana:
Salātu maisījumu saber lielā, lēzenā traukā. Pa virsu uzkaisa bumbiera un siera gabaliņus. Pagatavo mērci, samaisot 2 – 3 ēdamkarotes dzērveņu ievārījuma, 100 ml olīveļļas, 2 ēdamkarotes balzametiķa, kā arī pievieno sāli un piparus pēc garšas. Uz salātiem uzkaisa “Milzu!” pārslas ar dzērvenēm un uzlej mērci.