Foto – Gastronom.ru

Magoņu un zemeņu torte 0

Magones un valriekstus sablenderē.

Atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, samaisa ar magonēm, riekstiem un sausiņiem.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā
Lasīt citas ziņas

Olu baltumus sakuļ ar vaniļas cukuru. Rūpīgi pievieno magoņu masai.

Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 °С. Divas vienādas 28 cm diametra formas iesmērē ar sviestu, apkaisa ar saberztiem sausiņiem. Vienmērīgi ieklāj mīklu, nolīdzina augšiņu. Cep 25-30 minūtes. Tad atdzesē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo biezpiena krēmu. Biezpiena masu izberž caur sietu, pievieno saldo krējumu un samaisa. Pagatavo vaniļas krēmu. Saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru un vaniļas cukuru, līdz izveidojas putojoša masa.

Izceptās plāksnes piesūcina ar konjaku, tad vienu pārsmērē biezpiena krēmu, otru – ar vaniļas masu, liek vienu uz otra. Liek ledusskapī uz trīs stundām.

Sarīvē šokolādi. Sagriež zemenes gabaliņos. Rotā torti.
Avots: gastronom.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.