Foto – Shutterstock

Mazās un lielās devās 10

Saistībā ar projektu HAARP ir pamats apgalvot, ka tie nekādā gadījumā nav vienkārši nevēlami un iepriekš it kā neparedzēti blakus efekti, bet gan visnotaļ mērķtiecīga šīs iekārtas izmantošana Zemes iedzīvotāju masveida kontrolei, un vispirms tas katrā ziņā vērsts uz amerikāņiem “nedraudzīgām” valstīm, kādu, kā zināms, ir ļoti daudz, un to pieaugošās vispārējās agresivitātes dēļ ar katru mirkli kļūst aizvien vairāk.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Pasaules sabiedrības aizdomas par to, ka infraskaņas viļņus jau vairākas desmitgades izmanto, lai ietekmētu lielas iedzīvotāju masas būtībā veselu kontinentu mērogā, kļuvušas visnotaļ pamatotas. Turklāt pētnieki pauž, ka, izmantojot tieši HAARP iekārtas, tāda ietekme var kļūt vēl mērķtiecīgāka un efektīvāka. Faktiski runa ir par totālu masveida iedzīvotāju zombēšanu.

Par psihotronajiem ieročiem var kalpot elektrošoks un ultraskaņa, ko lieto nolūkā sagraut cilvēka atmiņu, un tam var būt arī letāls efekts. Mazas intensitātes iedarbība ar infraskaņu – frekvences, kas mazākas par 16 gigaherciem, ko dzirde parasti neuztver – cilvēkiem izraisa vemšanu, neizturamu zvanīšanu ausīs, strauju redzes pasliktināšanos, kā arī pilnībā neizskaidrojamas paniskas bailes. Vidējas intensitātes zemfrekvences skaņa izsit no līdzsvara barības trakta un smadzeņu darbību, izraisot paralīzi, vispārēju nespēku, bieži vien arī aklumu. Savukārt jaudīga infraskaņa spēj nopietni traucēt vai pat pilnībā apstādināt sirdsdarbību.

CITI ŠOBRĪD LASA

Turklāt par šādu psihotrono ieroci var kalpot mājas apstākļos izgatavota vienkārša ierīce, kura līdzīga mikroviļņu krāsnij, ar vadāmu starojuma virzienu un kuru var uzstādīt aiz sienas telpai, kurā uzturas “eksperimenta” upuris. Un jau drīz upurim sākas atbilstoši simptomi – aizdusa, galvas sāpes, atmiņas zudums, bezmiegs, depresija, apetītes zudums, sirdsdarbības problēmas, paaugstināts asinsspiediens vai ilgtermiņā – Alcheimera slimība un ļaundabīgs audzējs.

Psihotrono iedarbību var veikt, izmantojot audio vai video. Piemēram, kad kādai upurim patīkamai melodijai uzklāj nemitīgi atkārtojošos verbālo tekstu, kas desmit reizes palēnināts. Apziņa neuztver šo tekstu, jo tas arī faktiski nav sajūtams. Taču zemapziņa uztver un noraida smadzenēm šo informāciju tā, it kā tā būtu pašas radīta. Tāpat ir ar attēlu. Šo paņēmienu var izmantot ne tikai kinoteātros un tālrādē, bet arī, piemēram, stadionos, tirgos, metro, vārdu sakot, jebkur, kur vien sapulcējušās lielas ļaužu masas, tādējādi piespiežot viņus zemapziņas līmenī vai nu iemīlēt, vai ienīst, piemēram, kādu kandidātu vēlēšanās, kādu konkrētu ideju un tamlīdzīgi.

Un, visbeidzot, ir arī tāds pagaidām vismodernākais psihotronais ierocis – torsionu ierīce, ko izmanto apstarošanai no attāluma. Tas var ne tikai ietekmēt cilvēka veselību, bet arī mainīt viņa domas, raksturu, noslieces, iedvešot viņam, ko vajag darīt un ko nevajag, kas ir “labi” un kas – “slikti”, un pat pilnībā “pārprogrammēt” viņu, iedarbojoties tieši uz DNS informatīvo sistēmu. Šādā situācijā cilvēks vairs nebūs spējīgs kritiski apjēgt situāciju, viņš domās, ka tas viss ir viņa paša pilnībā izsvērta domāšana un paša pieņemti lēmumi.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.