Foto – la.lv

23.04.2016. Atbildes atnāk, kad tās gaida! 1


1 Kawak

Šodien ļoti skaidri bez pastarpinājumiem un kontekstiem varam piedzīvot atklāsmi. Ir jautājumi, kuri jau vairs netiek uzdoti, atbildes, kuras vairs netiek meklētas, kuru atrašana ir pasludināta par neiespējamu. Esiet ievērojuši, ka lietas notiek tieši tad, kad esam palaiduši tās vaļā, kad esam pārstājuši tiekties, pārstājuši meklēt, pārstājuši gribēt. Tieši tas ir pagrieziena punkts, kurā pēkšņi pār mums pārlīst pārpilnības lietus!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Tā varbūt ir mana šīs dienas atklāsme – piepildīties var tikai tas, ko mēs atlaižam pa īstam. Piederēt var tikai tas, kam mēs piederam, ticēt var tikai tam, kurš pats dzīvo pazemībā. Pārstāt gribēt, pārstāt tiekties un dzīties dod mums iespēju pamanīt, kas mums jau ir, kas mēs paši esam! Un ko mēs vēlamies dot pasaulei! Patēriņa laikmets ir izsmelts, nav jau vairs ko patērēt! Ir pienācis došanas laikmets, sevis realizēšanas atmoda!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.