Stāsts par smiltsērkšķiem jeb “Caur ērkšķiem uz zvaigznēm” 0

Māris mani sagaida skaista lauka vidū un pacienā ar burvīgu nektāru, kas tiek ražots no smiltsērkšķu ogām.Patīkami pārsteidz, ka šim nektāram nav tās pēcgaršas, ar kuru parasti man asociējas smiltsērkšķi. Uz galdiņa redzu visus “Satori Alfa” no “zelta ogām”ražotos produktus.

Reklāma
Reklāma

Lūdzu, pastāstiet par saviem produktiem!

“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Norvēģijā ir pilsēta, kuras iedzīvotājiem jau vairāk nekā 70 gadus ir aizliegts nomirt. Nežēlīgs liktenis sagaida tos, kuri saslimuši 30
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals 136
Lasīt citas ziņas

Mums ir gan svaigais smiltsērkšķu nektārs, ko pildām dažādu izmēru pudelēs, gan pasterizēts nektārs. Tam ir garāks derīguma termiņš, bet citādi tas būtiski neatšķiras no nepasterizētā nektāra, jo pasterizējot tas zaudē vien aptuveni 7% no vērtīgajām vielām. Vēl ir pasterizēts nektārs ar stēviju – saldinātāju, kas iegūts no stēvijas augiem un ir gandrīz bez kalorijām. Sākt gatavot nektāru ar stēviju ierosināja un mudināja mana sieva Modra pēc Māras Kropas ieteikuma no “SteviaBalt” (www.stevia.lv), un, iesaistoties pārējiem atbildīgajiem darbiniekiem, šī iecere ir realizēta. Ir arī nektāra četrpakas mazajās pudelītēs, kuras var ērti dot bērniem līdzi uz skolu. Ir uztura bagātinātājs pulvera veidā gan cilvēkiem, gan arī dzīvniekiem un ir arī 100% smiltsērkšķu eļļa, kas tiek iegūta no smiltsērkšķu kauliņiem. Eļļa ir ļoti vērtīga un dziedē dažādas slimības. Diemžēl nevaram saražot to tik daudz, cik ir pieprasījums, un uz to ir jāgaida rindā. (Pati esmu tagad pierakstījusies rindā, izmantojot “Satori Alfa” mājaslapu.)

Kamēr pagaršoju visus produktus, Māris man stāsta par smiltsērkšķu vēsturi. Izrādās, ka šis brīnumstāds ir jau sen zināms. Auga sākotne meklējama Tibetā un Ķīnā. Vēl šodien 90% no visiem pasaules smiltsērkšķiem atrodas Ķīnā. Bet visinteresantākās ir leģendas par smiltsērkšķu dziednieciskajām spējām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.