Upene ar pieneņu sīrupu – veselīgs un sildošs dzēriens 0
Sastāvdaļas
Upeņu morss (200 g)
Pieneņu sīrups (20 g)
Saberzts ingvers (pusotra šķipsniņa)
Saberztas krustnagliņas (puse šķipsniņas).
Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
178
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim
7
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
139
Pagatavošana
Morsu un sīrupu lej katliņā, pievieno ingveru un krustnagliņas. Silda uz plītiņas līdz pirmajiem garaiņiem (65–70 °C).
Ikvienam gardēdim ir iespēja iepazīties ar receptēm, kā upeņu morsu apvienot ar citām Latvijas garšām interneta vietnē: http://www.gardumuti.lv.