Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto – Shutterstock

Laulības 0


Es sapņoju par to, kā vedīšu tevi pie altāra un iedomājos, kā manas acis piepildās ar asarām, kad es tevi atdodu vīra rokās. Es nevarēšu to izdarīt, Kellij, piedod man. Bet es tajā dienā uz tevi skatīšos laimīgs un lepns, ka esi sev atradusi lielisku puisi.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Lasīt citas ziņas

Mamma
Es zinu, ka jūs ar mammu dažreiz ķīvēsieties, it sevišķi, kad tev sāksies tavs pusaudzes vecums. Tu vienkārši atceries, ka viņa tevi dievina un vēl tev tikai labu. Apskauj mammu brīžos, kad viņa skums, palīdziet viena otrai pārdzīvot grūtos brīžus, kas pienāks tad, kad manis vairs nebūs.

Kad tu būsi tīne, tu noteikti domāsi, ka taviem draugiem ir taisnība, bet mammai nav. Bet viņa cenšas pieņemt grūtus lēmumus jums abām, un viņai vienmēr svarīgas ir tavas intereses – vairāk, nekā tavam labākajam draugam. Izturies labi pret viņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ģimene
Nav nekā svarīgāka par ģimeni un vērtībām, kuras tā mums sniedz. Pilnīgi nekā.

Draugi
Izturies pret cilvēkiem tāpat, kā viņi izturas pret tevi. Esi vienmēr mīļa pret cilvēkiem, kuri tev palīdz. Nav nekā šausmīgāka kā ņirgāšanās par vājākiem.

Ziemassvētki un dzimšanas dienas
Pirmajos Ziemassvētkos bez manis es gribu, lai jūs ar mammu aizdedzinātu sveci un dažas minūtes padomātu par mani. Būtu forši, ja jūs abas padejotu. Ja jūs lēkātu un kratītu dibenus tā, it kā es būtu blakus un no smiekliem vai pušu plīstu. Tas patiešām liks man pasmaidīt. Un vēl būtu labi, ja jūs nākamajā dienā pēc Ziemassvētkiem apciemotu manus vecākus, arī viņiem būs grūti.

Es esmu atstājis dāvanas uz visām tavām dzimšanas dienām. Ceru, ka tev tas viss patiks. Ir diezgan pagrūti iedomāties tevi 10, 15 vai 20 gadu vecu. Ceru, ka tev patiks One Direction un ka tu istabā pie viņu mūzikas dejosi.

Karjera
Es atceros, kā tu mammai stāstīji, ka vēlies būt par princesi – kosmonauti un skaistās kleitās atklāt jaunas planētas. Tagad tu droši vien saproti, ka tas nav iespējams. Bet tomēr, daudzas lietas tomēr ir iespējamas. Dari to, kas tev sniedz prieku. Ja nodarbosies ar to, kas tev patīk, tad dzīve nemanāmi kļūs daudz, daudz patīkamāka.

Iespējams, ka tev vajadzēs nomainīt dažas profesijas, pirms tu atradīsi savu aicinājumu. Lai tā arī ir. Dzīve ir viena un mums ir dota tikai viena iespēja.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.