Mobilā versija
+5.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
20. jūnijs, 2015
Drukāt

Ābolkūka brīvdienu cienastam. Vienkārša un garda recepte!

Frame 52

Pagatavošana

Ābolus nomizo, pārgriež gareniski četrās vai sešās daļās un sajauc ar pusi cukura.

Margarīnu saputo ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus un pienu, kurā iejaukts cepamais pulveris vai dzeramā soda.

Iesijā miltus un visu labi sajauc. Viegli iecilā saputotus olu baltumus. Veidni izklāj ar pergamenta papīru, liek mīklu un vienādi izlīdzina.

Sacukurotās ābolu šķēlītes gareniski iespiež mīklā līdz pat veidnes dibenam.

Pārlej ar sulu, kas atlikusi no āboliem un cukura. Cep karstā krāsnī apmēram stundu.

Gatavu caur sietiņu apkaisa ar pūdercukuru.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+