Foto-Anda Krauze

Biezpiena sieriņu “Gardumiņš” un pīlādžu deserts
 1

Kā gatavot?

Puto olu dzeltenumus ar cukuru un tiem pievieno 200 g uzkarsēta saldā krējuma. Šo masu uzlej gabaliņos salauztai baltajai šokolādei. Šokolāde izkūst, tad visu masu izlej caur sietu, pievieno uzbriedinātu izkausētu želatīnu. Iemaisa biezpiena sieriņus un 200 g saputota saldā krējuma.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Gatavo želeju: pīlādžu sulu uzsilda ar cukuru un pievieno uzbriedinātu izkausētu želatīnu. Pārklāj desertu. Var ēst ar ogām.

Gatavoja restorāna “Desiderata” šefpavārs Māris Astičs

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.