Ceptas reņģes ar pipariņiem 0
Sastāvdaļas: Svaigas reņģes, sāls, maltie pipari.
Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
178
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim
7
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
139
Kā gatavot? Reņģēm nogriež galvas un iztīra iekšas. Noskalo un ļauj notecēties. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Reņģes izviļā miltos tā, lai milti iekļūtu arī reņģu vēderos. Cep karstā eļļā zeltaini brūnas. Var pasniegt gan karstā, gan aukstā veidā.
Paldies par atsaucību restorānam “Siļķītes un dillītes”