Mobilā versija
+5.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
18. jūlijs, 2015
Drukāt

Gardas kotletes no baravikām (1)

kotletes

Sastāvdaļas – kg baraviku, 2 sīpoli, 4 olas, 4 ēdamkarotes augu eļļas, sāls, malti melnie pipari, panēšanai maizes grauzdiņi.

Pagatavošana.

Sēnes notīra, nomazgā un vāra sālsūdenī līdz gatavībai. Pēc tam ieber tās caurdurī, notecina šķidrumu, nedaudz viegli nospiež sēnes un samaļ tās gaļas maļamajā mašīnā.

Sēnēm pievieno olas, sāli un piparus. Kārtīgi visu samaisa. No masas veido kotletes, kuras apviļā panējumā.

Kotletes cep pannā augu eļļā no abām pusēm apmēram 15 – 20 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Pasniedz kopā ar kartupeļiem un skābo krējumu.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. gan nē,tīra baravika ir daudzreiz grašīgāka par kaut kādu sajaukumu ar olām un rīvmaizi.
    Man tīk baudīt tos sviestā apceptos baravikas gabaliņus ,beigās vēl pielieku mazliet saldo krējumu.

Draugiem Facebook Twitter Google+